- 250 g kvaliteetset kuiva pastat
- 700 g kanafileed
- 400 ml kookospiima (1 purk)
- palju (maitse järgi) küüslauku
- 4 spl meelepärast karripulbrit, nt rohelina karri (1 pakk)
- maitse järgi tšillipulbrit
- rohelist sibulat
- õli praadimiseks
- soola
Tükelda kanafilee ja haki küüslauk ning roheline sibul.
Aja potis vesi keema, lisa sool ja pasta, keeda al dente.
Kuumuta pannil õli, lisa kanafilee ja pruunista. Lisa karri ja küüslauk. Prae segades veel paar minutit (karri vajab praadimist õige maitse saavutamiseks).
Lisa kanale kookospiim ja tšillipulber, keera kuumust madalamaks ja hauta, kuni pasta on kurnamisvalmis. Vajadusel maitsesta soolaga.
Kurna pasta, sega kastmega ja serveeri rohelise sibulaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.