Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

neljapäev, 16. detsember 2010

Punapeedi-kitsejuustu salat

  • 4 keskmist keedetud peeti
  • 125 gr mahedamaitselist kitsejuustu
  • 1 pisem fenkol
  • 200 gr lehtsalatit
  • kreekapähkleid


Kaste:
  • pool pisemast sibulast
  • 2 tl teralist sinepit
  • 2 tl suhkrut
  • 0,5 tl soola
  • pisut musta pipart
  • 1 sl valget veiniäädikat
  • 3 sl oliivõli

Kastme tegemiseks haki sibul peeneks ja sega kõik ained peale õli kausis.Seejärel nirista sinna hulka õli vispliga kogu aeg segades. Pane külmkappi (kastme võib teha juba ka eelmisel päeval).
Lõika fenkol pikuti pooleks ja eemalda juureosa. Lõika ülejäänud fenkol õhukesteks viiludeks. Sega fenkol salatirohelisega, tõsta peale peedi- ja juustutükid, nirista peale õli, puista peale pähklit ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.