- 1 sibul
- 1 paprika
- 2 sl õli
- 500 g veisehakkliha
- 2 sl Worcesteri kastet
- soola ja musta pipart
- 200 g külmutatud või konservitud maisi
- 2 muna
- 2-3 sl hakitud värsket peterselli
Määri keskmise keskmise suurusega ahjuvorm võiga.
Haki sibul ja paprika, prae õlis pehmeks. Lisa hakkliha ja prae korralikult läbi. Maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega.
Kui kasutad külmutatud maisi, siis sega see hakkliha hulka ja kuumuta veel paar minutit.
Klopi suures kausis munad lahti, sega juurde petersell ja hakklihasegu. Maitsesta.
Kalla ahjuvormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit.
Haki sibul ja paprika, prae õlis pehmeks. Lisa hakkliha ja prae korralikult läbi. Maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega.
Kui kasutad külmutatud maisi, siis sega see hakkliha hulka ja kuumuta veel paar minutit.
Klopi suures kausis munad lahti, sega juurde petersell ja hakklihasegu. Maitsesta.
Kalla ahjuvormi ja küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.