- mõned kartulid
- paar punast paprikat
- mõnisada grammi hakkliha (siga, veis, lammas)
- purk purustatud tomatit
- mõni küüs küüslauku
- tugevamaitselist puljongit või kontsentraati (veis, lammas, metsloom, mitte kana)
- soola ja pipart
- sibulat, peterselli serveerimiseks
- õli praadimiseks
Haki küüslauk ja paprika, kuubista kooritud kartulid.
Pruunista hakkliha ja paprika kergelt õlis, lisa küüslauk ja kuumuta veel veidi.
Lisa kartulikuubikud ja sega läbi. Lisa paarsada milliliitrit puljongit ja umbes poole rohkem tomatikonservi, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta keemiseni ja alanda temperatuuri.
Hauta madalamal kuumusel kaane all kartuli pehmenemiseni. Arvesta, et kartuli pehmenemine võtab aega (happeline keskkond). Pikem haudumine muudab siinjuures oluliselt paremaks nii liha kui ka tomati :)
Serveeri rohelise sibula ja/või peterselliga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.