Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

neljapäev, 16. detsember 2010

Juustusupp riisi ja porgandiga

  • 2 sl õli
  • 1 hakitud sibul
  • 2-3 suuremat porgandit (u 300 g)
  • 80 g pikateralist riisi (1 dl)
  • 1 liiter köögiviljapuljongit
  • 100-200 g sulatatud juustu(nt Merevaik)
  • soola ja musta pipart
  • maitseks hakitud värsket tilli

Riivi porgand jämeda riiviga.
Kuumuta potis õli, lisa sibul ja porgand ning prae paar minutit. Sega juurde riis ja kuumuta veel minut aega.
Lisa kuum puljong, kuumuta keemiseni. Siis alanda kuumust ning kata pott osaliselt kaanega. Keeda tasasel tulel umbes 15-20 minutit, kuni riis ja porgand on pehmed.
Lisa toasoe sulatatud juust ja sega, kuni see on supi sisse lahustunud.
Serveerimisel puista peale hakitud maitserohelist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.