- 2 pakki kana kintsuliha (luuta)
- 6 spl mahedat sinepit (või nii palju, et saaks kana kenasti marineerida), mina kasutan teralist sinepit
- 2 spl Worchesteri kastet (maitse järgi)
- 4 spl seesamiseemneid
- 2 pikka kurki
- 2 lehtsalatikimpu
- natuke rucolat
- kimp murulauku
- jogurti-ürdikastet või mõnd majoneesist kastmesegu, mina kasutan Felixi jogurti-murulaugu kastet
Lõika broilerifilee väikesteks kuubikuteks ja sega sinepiga nii, et kõik tükid oleks ikka korralikult sinepised (lõpptulemus ei ole üldse nii sinepine, ei tasu karta).
Lõika kurk pikuti neljaks ja viiluta. Rebi salat suupäraselt väikesteks tükkideks ja haki murulauk. Sega rohelised asjad kokku.
Kuumuta seesamiseemneid hetk, lisa brolierifilee tükid. Alanda kuumust. Prae kuni filee on küps, mõni minut, kui on piisavalt väiksed tükid. Maitsesta Worchesteri kastmega (sool ja pipar ei ole ka keelatud, aga ei tundu vajalikud).
Tõsta salatikomponendid taldrikule ja nirista üle jogurti-ürdikastmegakõige peale tõsta kana.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.