- 2 suurt kanafileed
- 100 g suitsupeekonit
- 3 dl hakitud šampinjone
- 2 sl ürtide või küüslauguga toorjuustu
- 1 sl kõva tugevamaitselist juustu (nt. Campanello)
- pesto alla genovese't (roheline) määrimiseks
- kõrvitsakuubikuid
- oliiviõli
- soola
- musta pipart
- ürte
Hakitud peekon ja seened praadida kergelt krõbedaks.
Kanafilee lõigata "raamatuks" - st. küljelt pikk sisselõige, aga mitte lõpuni läbi lõigata. Filee laotada lõikelauale ja vasardada õhemaks ning laiemaks.
Kummalegi fileele tõsta pool praetud segust ja pool eelnevalt kokku segatud juustudest.
Tõsta fileeääred kokku ja kinnitada korralikult puutikkudega. Määrida pestoga ja asetada ahjuplaadile.
Kõrvits puhastada ja lõigata kuubikuteks. Kuubikud raputada korralikult läbi õli ja maitseainetega. Kallata kõrvitsakuubikud kanafileede kõrvale ja küpsetada 225-kraadises ahjus kuni kanafilee on küps ja juust sees sulanud ning kõrvits söömisvalmis (20-30 minutit). Kanarullidest eemaldada tikud ja serveerida.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.