- 1 kg kartulit
- 3 muna
- 1 sibul
- paar küünt küüslauku
- meelepäraseid ürte (värskeid või kuivatatud)
- soola
- musta pipart
- õli praadimiseks
Sega kõik komponendid korralikult läbi ja maitsesta soola ning pipraga.
Kuumuta pann rasvainega ja tõsta kartulisegu kuhjaga supilusikatäite kaupa pannile. Suru kook umbes poole sentimeetri paksuseks, et see korralikult läbi küpseks.
Prae kummaltki poolt pigem madalamal kuumusel 3-4 minutit kuni koogi pind on kuldne.
Serveeri soojalt kvaliteetse majoneesi ja murulauguga või ürdi-toorjuustuga.
Märkus: sibula võib vahelduse mõttes asendada hoopis riivjuustuga ja kui tainas sai ebapiisava vedeliku välja pigistamise tõttu siiski liiga vesine, võib sellesse hädaabinõuna segada paar supilusikatäit jahu või riivsaia lisada.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.