Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

neljapäev, 16. detsember 2010

Roheline panniroog


  • 300 g kana- või kalkunitükikesi (rinna- või kintsuliha)
  • 2–3 sl rohelist (sidruni)pestokastet
  • ½ tl purustatud musta pipart
  • 125–150 g nuudleid
  • paar peotäit aedoakaunu
  • 1 väike lill- või spargelkapsas
  • 1 väiksem porru
  • 1–2 sl õli
  • soola
  • 1–2 dl õuna- või ananassimahla
  • hakitud basiilikut

Maitsestage linnuliha pesto-kastme ja pipraga ning jätke seisma, kuni valmistate köögivilja ette. Aedube keetke umbes 10 minutit, ligikaudu sama aeg kulub nuudlite keemisele. Nii nõrutatud oad kui ka nuudlid hoidke soojas. Tükeldage ülejäänud köögiviljad. Seejärel praadige vähese õliga lihapalad (5 min) ja tõstke taldrikule.
Valage pannile ülejäänud õlikogus ning küpsetage selles tükeldatud kapsas ja porru poolpehmeks. Lõpuks segage kõik pannil kokku – nuudlid, oad, liha ja muud köögiviljad ning lisage mahl. Kui tundub, et mahla jääb väheks, kallake pisut vett juurde, segage, maitske ja ajage toitu kogu aeg liigutades ühtlaselt kuumaks. Peale puistake hakitud basiilikut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.