- 1 peet
- 1 kobedam kanafilee
- 1 l köögiviljapuljongit
- 2 spl oliivõli
- 2 küüslauguküünt
- 4 dl risottoriisi
- 100 g valget veini
- 100 g võid
- Parmesani ja peterselli
- Soola-pipart
Keeda peedid pehmeks ja tükelda kuubikuteks. Prae kanakuubikud pannil ja maitsesta soola-pipraga. Seejärel kuumuta potis oliivõli koos peeneks hakitud küüslauguga ning lisa riis ja kuumuta hetke. Lisa valge vein ja veidi aja pärast köögiviljapuljongit nii, et riis oleks kaetud. Hauta segu tasasel tulel aegajalt puljongit lisades kuni riis pehmeneb (12-15 minutit). Lõpus lisa kanatükid ja peedikuubikud ning ka võitükid. Sega kõik läbi ja serveeri maitserohelisega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.